top of page

Tervetuloa rajoitettuun
verkkokauppaan

Rajoitettu, helpommin lähetettävissä oleva valikoima perennoja ja puuvartisia saatavana verkkokaupasta.

Lähetämme kasvit Matkahuollolla, keskimääräinen muutaman perennan rahti-/lähetyskustannus 15-25 €.

 

Kaikki kasvit, esimerkiksi täydessä lehdessä olevat perennat eivät enää ole lähetettävisssä, koska tiivis pakkaaminen vahigoittaa lehdistöä. Tällöin tulee kyseeseen harvempi ja kalliimpi pakkaaminen - sama pätee puuvartisiin, varsinkin isompiin puihin.

Tilauksen minimiarvo taimia on 50 €.

Verkkokauppamme ei toistaiseksi toimi online-maksutavalla, vaan pyydämme asiakkaita lähettämään tilauksen sähköpostilla osoitteeseen vakkataimi@netti.fi tai puhelimitse 02 8236159.  Lähetämme tällöin vahvistuksen saatavana olevista taimista ja  rahti-/lähetyskustannuksista sekä pankkitilimme tiedot.. Toivomme pystyvämme lähitulevaisuudessa päivittämään kauppatapahtumat täydeksi online-palveluksi.

 

Tervetuloa ostoksille myös taimistolle, jossa on myynnissä suurempi valikoima perennoja ja puuvartiskasveja.

Asarum europaeum, taponlehti

00024
5,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Metsäperenna. 10-20 cm. Kiiltävälehtinen, tiheää kasvustoa muodostava lehtokasvi. Kukinta kuten kanadantaponlehdellä, mutta kukat pienemmät ja sileäpintaiset. Puolivarjo-Varjo. Tuore, ravinnerikas, läpäisevä kasvualusta. Viihtyy myös humus- tai karikepitoisessa savimaassa. Useina talvina, varsinkin lumen suojassa, osittain ikivihreä. Erinomainen maanpeitekasvi. Kotimainen luonnonlaji Itä-Hämeestä ja Karjalan Kannakselta. Aristolochiaceae.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page